Veelgestelde vragen - Algemeen

Wat kost een behandeling?

Voor kinesitherapie:

U betaalt per behandeling van gemiddeld een half uur het basistarief: 22,50 euro. De mutualiteit betaalt hiervan tussen de 14 en de 18 euro terug, afhankelijk van uw aandoening en van uw statuut. Ook het aantal keer per jaar dat u deze terugbetaling geniet is afhankelijk van uw aandoening en statuut (minimum 18x). Supplementen voor bekkenbodemreëducatie en taping zijn mogelijk. Voor meer info contacteer ons.

Voor fasciatherapie:

U betaalt per behandeling 50 euro (duurtijd gemiddeld 45min). Voor baby's en kinderen is het tarief 45 euro. (duurtijd gemiddeld 30 min.) Gedeeltelijke terugbetaling is enkel mogelijk onder de noemer kinesitherapie. Hiervoor is dus een voorschrift van de arts vereist. Zonder voorschrift is voor fasciatherapie geen terugbetaling mogelijk.

Voor osteopathie:

Het tarief voor de eerste sessie bedraagt 55 euro (duurtijd 45 tot 60 minuten indien nodig). Eventuele opvolgbehandelingen kosten 45 euro (duurijd gemiddeld 30min.) De mutualiteiten betalen osteopathie gedeeltelijk terug. Hiervoor is geen voorschrift van de arts nodig. De osteopaat dient wel erkend te zijn door de mutualiteiten. Terug naar lijst